Over Ons - Minify
15325
page,page-id-15325,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.3,vc_responsive
 

Over Ons

over-ons-3d-scannen
3D Scannen

3D scannen op locatie. Op uw evenement, beurs of kantoor. Met losse handscanners of een indrukwekkende vaste scanner.

over-ons-AR
Augmented Reality

Op maat gemaakte augmented reality & virtual reality oplossingen. Zie je 3D scan direct met 3D logo op je telefoon of tablet

over-ons-3d-print
3D printen

Een 3D print in staal of zelfs goud. In unieke verpakkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Waar wij goed in zijn

Minify Me is ooit ontstaan vanuit onze fascinatie voor 3D printen en de revolutionaire mogelijkheden die deze techniek nu en in de toekomst gaat bieden. Maar inmiddels reikt onze interesse en ons werkveld verder dan alleen 3D printen. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D scannen, augmented reality en virtual reality op de voet. Zo kunnen wij voor uiteenlopende bedrijven uniek maatwerk oplossingen bieden die een blijvende indruk van uw merk achterlaten.


2850

3D Scans

6800

Branded augmented reality kaarten

frank
Frank van Schadewijk

Als Architect is Frank continu bezig met de nieuwste technieken op het gebied van ontwerpen, virtual reality en augmented reality. Solderen, programmeren, cnc zagen, visualiseren, 3d modelleren en ontwerpen. Frank vind het allemaal even leuk.

maarten
Maarten de Coninck

Vanuit zijn achtergrond in de reclame en grafisch ontwerp zoekt Maarten continu de grenzen op van nieuwe technologie om unieke maatwerk oplossingen te leveren.