Onze Diensten - Minify
15360
page,page-id-15360,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.3,vc_responsive
 

Onze Diensten

itgwo_2

3D Scannen

Minify Me beschikt over een zelf ontwikkelde 3D scanner. Wij geloven in het creĆ«ren van een ervaring. Daarom is onze scanner ontworpen om de aandacht te trekken. Het is bijna net zo leuk om in de 3D scanner te staan als om er naar te kijken. Het scan proces is live te volgen op twee beeldschermen of eventueel op een groot beamer scherm. Het blijft bijzonder om te zien hoe iemand in 1 minuut in een 3D model veranderd. Een van de meest gehoorde reacties op onze 3D scanner is dan ook “Beam me up, Scotty!”. En daar zijn we trots op. Want dat is precies het gevoel dat wij willen over brengen, de toekomst is aangebroken en jij kunt er in stappen.

Onze scanner is de perfecte blikvanger voor evenementen of een beursstand. Gecombineerd met augmented reality kaarten of 3D prints geeft u uw bezoekers direct een blijvende herinnering mee.

Naast onze vaste 3D scanner beschikken wij ook over handscanners waarmee wij gemakkelijk grote groepen kunnen scannen zonder lange op of afbouw tijd.

Neem contact op voor meer informatie

Augmented Reality

Uniek bij onze 3D scanner is de mogelijkheid om direct een augmented reality kaart te ontvangen met daarop je 3D scan. Deze kaart kan volledig op maat worden gemaakt met bedrijfslogo’s, afbeeldingen etc. Ook is het mogelijk om een 3D model toe te voegen aan de augmented reality kaart. Denk bijvoorbeeld aan een 3D logo. Er zijn veel mogelijkheden voor maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan visite kaartjes waar een 3D figuurtje op wordt geprojecteerd. Maar ook aan een kerstkaart waarop een 3D animatie te zien is.

Neem contact op voor een voorbeeld kaart
AR-kaart
slide_2_AR
gallery-8

3D Printen

Minify Me beschikt over 4 3D printers. Wij kunnen 3D prints in verschillende materialen verzorgen. Standaard printen wij onze figuurtjes in polyamide, een witte kunststof op een schaal van 1:16. Dit komt neer op een figuurtje van ongeveer 11 tot 12 centimeter.

Wij leveren de prints standaard aan in een mooi doosje waarin het figuurtje goed tot zijn recht komt. Op verzoek kunnen wij een verpakkingsontwerp maken met bedrijfslogo’s of in afwijkende vormen.

Printen in andere maten of in andere materialen zoals staal, titanium, zilver of goud is ook mogelijk.

Neem contact voor meer informatie